Alles over een keizersnede in nieuwe aflevering podcast

Alles over een keizersnede in nieuwe aflevering podcast

Het is het einde van de maand, dus het is weer tijd voor een nieuwe BabyBytes bevallingsverhalen podcast! In deze aflevering vertellen we je alles over een keizersnede.

Wanneer krijg je nu een keizersnede? Wat zijn de risico's? Wat gebeurt er precies tijdens een keizersnede? Op deze en op veel meer vragen krijg je antwoord in een nieuwe aflevering van de BabyBytes bevallingsverhalen podcast.

Verder kun je luisteren naar de bevallingsverhalen van twee lezeressen die allebei te maken kregen met een spoedkeizersnede. De verhalen worden voorgelezen door onze redactiemedewerkers met behulp van AI. Veel luisterplezier!

Lekker luisteren: podcast keizersnede

Luister ook:

Beeld: AI, Midjourney

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50