Alles over een stortbevalling in de BabyBytes-podcast

Alles over een stortbevalling in de BabyBytes-podcast

In een nieuwe aflevering van de BabyBytes bevallingsverhalen podcast gaan we het hebben over stortbevallingen. We leggen je uit wat een stortbevalling is en wat daar precies bij komt kijken. Ook kun je luisteren naar de ervaringsverhalen van drie BabyBytes-lezeressen die worden voorgelezen door onze redactieleden.

Het zal je maar gebeuren: een razendsnelle bevalling. Klinkt ideaal, maar het kan behoorlijk heftig zijn. In deze podcast-aflevering leggen we je precies uit wat een stortbevalling is, wat de voor- en nadelen zijn én kun je luisteren naar de stortbevallingsverhalen van BabyBytes-lezeressen Kimberley, Bianca en Debbie.

Lekker luisteren: podcast stortbevallingen

Jouw verhaal in onze podcast?

Wil je ook graag dat jouw verhaal wordt verteld in onze podcast? Stuur jouw bevallingsverhaal naar de redactie met behulp van dit formulier!

Luister ook naar:

BabyBytes bevallingsverhalen podcast: bevallen in het buitenland
BabyBytes bevallingsverhalen podcast: bevallen van een tweeling
BabyBytes bevallingsverhalen podcast: badbevalling

Beeld: Pexels

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50