BabyBytes-podcast: bevallen in het buitenland

BabyBytes-podcast: bevallen in het buitenland

Het thema dat we in de derde aflevering van de BabyBytes bevallingsverhalen podcast bespreken is heel toepasselijk voor deze tijd van het jaar: bevallen in het buitenland.  Dat kan natuurlijk gepland zijn, omdat je daar bijvoorbeeld woont. Maar...het kan óók geheel onverwacht gebeuren tijdens je vakantie!

In deze podcast gaan we het hebben over de verschillen tussen bevallen in het buitenland en in Nederland aan de hand van een aantal verhalen die we in het BabyBytes-forum tegenkwamen. Ook laten we twee bevallingsverhalen horen die door de redactieleden van BabyBytes worden voorgelezen. Eentje van Roos die in Mexico beviel. De ander is het bevallingsverhaal van Annelieke die tijdens corona op het Spaanse Lanzarote beviel.

Lekker luisteren: podcast bevallen in het buitenland

Het kan natuurlijk ook geheel onverwacht tijdens je vakantie gebeuren. Waar moet je dan rekening mee houden? In deze aflevering vertellen we je er alles over.

Luister ook naar:

BabyBytes bevallingsverhalen podcast: bevallen van een tweeling
BabyBytes bevallingsverhalen podcast: bevallen in bad

Beeld: Pexels

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50