Boer Zoekt Vrouw Tom wordt weer vader!

Boer Zoekt Vrouw Tom wordt weer vader!

Blij babynieuws voor Boer Zoekt Vrouw Tom en Marieke! Hun wens van een groot gezin lijkt uit te komen, want het stel verwacht hun derde kindje. Tom maakt het nieuws bekend via Instagram.

Instagram

Tom, die tegenwoordig in het RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker leven te zien is, plaatste op Instagram een aantal vakantiefoto's van zijn gezin met de tekst: “Wat zijn we heerlijk op vakantie geweest, naar 2 top campings in de buurt. Nu nog met z’n viertjes want Moos en Kees krijgen binnenkort een zusje!️ Zo trots op ons gezinnetje!!”

Zusje

Op de site van Boer Zoekt Vrouw zegt hij: “Ik zie haar hier al helemaal rondlopen, zo’n schattig meisje, een mini Marieke.”

Zijn zoontjes zijn blij dat ze een zusje krijgen. Vooral Moos, de oudste van 5 jaar, is blij dat het een zusje is en geen broertje. “Als het een broertje zou worden, moesten we maar een ander leuk huis voor hem zoeken.”

Lees ook:

Boer Zoek Vrouw-deelneemster Steffie weer zwanger
Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Robert wordt vader

Beeld: Boer Zoekt Vrouw

Lekker luisteren: alles over stortbevallingen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50