De zwangerschapscravings van Hailey Bieber: dít is haar favoriet!

De zwangerschapscravings van Hailey Bieber: dít is haar favoriet!

Onlangs maakte Hailey Bieber, vrouw van popster Justin, bekend dat ze zwanger is! En bij een zwangerschap horen natuurlijk ook cravings! Dít is de grote favoriet van Hailey van dit moment.

Op Instagram plaatste Hailey nieuwe foto's waarbij ze trots haar beginnende zwangere buik laat zien.

Opmerkelijke zwangerschapscraving

In haar story's liet ze ook weten dat ze sinds kort trek heeft in bepaalde dingen, de welbekende zwangerschapscravings! Maar of die van haar nu echt heel lekker is...? Zo zegt ze dat haar grote favoriet een augurk is met daar overheen eiersalade en pittige saus. “En nee, jullie mogen daar geen oordeel over geven”, zegt ze erbij.

Bekendmaking zwangerschap

Op 9 mei jongstleden maakten Justin en Hailey Bieber samen op Instagram bekend dat ze binnenkort voor het eerst ouders worden met deze post:

1 april grap

In 2019 kwam Justin Bieber nog in het nieuws met wat door velen als een slecht bedoelde 1 april grap werd gezien. De zanger plaatste op Instagram een foto van Hailey met een zogenaamd beginnend zwangerschapsbuikje met daarop volgend een foto van een echo met een hond erop en de tekst 'April Fools'. Na een storm van kritiek maakte Justin zijn excuses.

Wat was het raarste wat jij at tijdens je zwangerschap?

Lees ook:

Lezeressen vertellen: de raarste die ik at tijdens mijn zwangerschap
Zo ziet jouw buik er per trimster uit

Beeld: Instagram, Hailey Bieber

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50