Eminem wordt opa van een...? 

Eminem wordt opa van een...? 

Rapper Eminem wordt binnenkort opa! Zijn dochter Hailie maakte onlangs in haar podcast 'Just a Little Shady' bekend of het een jongen of een meisje wordt door een ballon door te prikken die gevuld was met confetti.

Gender reveal

De enige dochter van de rapper, Hailie Jade, maakte in haar podcast bekend of haar vader een kleinzoon of een kleindochter krijgt. Om te onthullen wat het gaat worden, prikten Hailie en haar man Evan McClintock samen een ballon door. Deze was gevuld met... blauwe confetti!

Muziekvideo

Eminem deelde de zwangerschap met zijn nieuwste muziekvideo Temporary, die werd op 3 oktober jongstleden uitkwam. In de video zijn nostalgische momenten te zien van de rapper met zijn dochter van toen ze klein was tot aan haar huwelijk. Op het eind is een hartverwarmend moment te zien waarin Hailie haar vader een blauw American football-shirt geeft waarop de tekst ‘Grootvader’ staat én een echo. De verbaasde en ontroerde blik van Eminem spreek boekdelen.

Op welke manier maakte jij aan je ouders bekend dat ze grootouders werden?

Lees ook:

Zó ziet het eruit als je wordt teleurgesteld tijdens een gender reveal
Superhandig: lifehacks van papa's

Lekker luisteren: de keizersnede

Bron: TheBump.com
Beeld: YouTube

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50