Gezinsuitbreiding voor John Legend en Chrissy Teigen

Gezinsuitbreiding voor John Legend en Chrissy Teigen
  • in Baby
  • 1
  • 1164
  • 17/01/2023

Vrijdag de 13e was bepaald geen ongeluksdag voor zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen. Ze mochten die dag een nieuwe baby verwelkomen! 

Babynieuws tijdens concert John Legend

Tijdens een privé-concert vertelde de zanger dat hij die ochtend weer vader was geworden. Een fan plaatste het nieuws vervolgens op Twitter.

Hij vertelde het publiek dat hij weinig slaap had gehad, maar dat hij toch vol energie was na veel tijd in het ziekenhuis te hebben doorgebracht. 

Het nieuws van de bevalling werd bevestigd door woordvoerders van het stel aan People en Today.com, maar verder werd er niet meer nieuws naar buiten gebracht.

John en Chrissy hebben al twee kinderen: Luna van zes jaar en Miles van vier.

Chrissy kondigde zwangerschap aan op Instagram

In oktober 2020 verloren ze tijdens de zwangerschap zoontje Jack vanwege complicaties. In augustus 2022 onthulde ze op Instagram dat ze weer zwanger was door een foto met haar zwangere buik te plaatsen.

Lees ook:

John Legend wil verschoontafels in alles toiletten ( dus ja, ook bij mannen)
Zoontje Chrissy Teigen draagt helm 'om misvromd hoofd te herstellen'

Bron: Today.com 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Sann

    Wat ik echt onbegrijpelijk vind, is dat op een site als deze staat 'dat ze al 2 kinderen hebben om dan hun overleden kindje te noemen. Ze hebben gewoon 3 kinderen waarvan ze eentje hebben verloren.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50