Gezocht: jouw verhaal

Gezocht: jouw verhaal
  • in Moeder
  • 0
  • 381
  • 4 dagen

Elke week kun je op BabyBytes de mooiste, meest aangrijpende en herkenbare waargebeurde verhalen lezen. Wil je ook jouw verhaal delen over jouw kinderwens, zwangerschap, bevalling, je relatie, je gezin of je leven als moeder? Dat kan, graag zelfs!

Hieronder zie je een paar voorbeelden waarvoor je jouw verhaal naar de redactie kunt mailen. We hebben er een speciaal formulier waarbij je kunt aangeven of je anoniem wilt blijven. Dat is soms wel zo fijn.

Misschien heb je een verhaal voor Mama Biecht op. Deze plaatsten we op de site:

Mama biecht op 

‘Hij vindt het litteken van de keizersnede maar lelijk...’

Na een keizersnede kun je een behoorlijk litteken overhouden. De een heeft er eentje vlak boven het schaamhaar, de ander van schaamhaar tot navel. Niet heel fraai, maar als het litteken je partner afschrikt kun je je daar behoorlijk onzeker over voelen. ‘Ik vind mijn litteken ook niet mooi, maar dat hoeft hij nog niet eens te benadrukken'.

>>Dít is haar verhaal

Bevallingsverhaal

Steffi (29): ‘Na drie miskramen eindelijk zwanger’

Na drie miskramen durfde Steffi pas na twintig weken zwangerschap aan haar omgeving te vertellen dat ze weer zwanger was. Op zich lijkt als goed te gaan, maar kort na de bevalling ontstaat er paniek...

>>Dít gebeurde er

Real life

Kristy: ‘Nooit geweten dat een borstontsteking zo'n pijn kon doen’

Een borstontsteking is een van de nadelen van het geven van borstvoeding. Door een stuwing bij een verstopte melkklier kan een ontsteking ontstaan en dat kan behoorlijk pijnlijk zijn. ‘Midden in de nacht werd ik wakker met stekende pijn in mijn borst’.

>>Lees het verhaal van Kristy

Babybytes bevallingsverhalen podcast

Ook zijn we op zoek naar bevallingsverhalen voor de BabyBytes bevallingsverhalen podcast. Zo hebben we het al over badbevallingen, stortbevallingen, bevallingen van een tweeling en bevallingen in het buitenland als behandeld. Maar ben je bijvoorbeeld bevallen met hulp van een doula, of ben je een alleenstaande moeder, of ben je bijvoorbeeld bevallen van een dysmatuur kindje? Laat het ons weten en stuur je verhaal naar de redactie via dit formulier!

Mail (anoniem) jouw verhaal

Wil je dus jouw verhaal een keer voorbij zien komen op de website of in onze podcast? Gebruik dit handige formulier om (eventueel anoniem) jouw verhaal naar de redactie van BabyBytes te sturen!

Lekker luisteren: alles over een keizersnede

Beeld: Canva

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50