Hits Taylor Swift nu als babydeuntjes te beluisteren

Hits Taylor Swift nu als babydeuntjes te beluisteren
  • in Baby
  • 0
  • 520
  • 10 dagen

'Wildest Dreams', 'Bad Blood'... Menig ouders staat te heupwiegen als ze de hits van Taylor Swift horen. Nu kunnen ze er ook hun baby's blij mee maken, want de grootste hits van Taylor Swift zijn nu ook als instrumentale babymuziek te beluisteren.

Of je een die-hard fan bent of een toevallige luisteraar, het is moeilijk om de muziek van Taylor Swift uit je hoofd te krijgen als je een liedje van haar hebt gehoord.

Rustgevende babymuziek

Haar muziek is nu ook omgetoverd tot rustgevende, instrumentale muziek speciaals voor baby's! Rockabye Baby! produceert al meer dan 18 jaar rustgevende babydeuntjes aan de hand de muziek van legendarische als Metallica, Elton John, Janet Jackson en Queen. Nu zijn ook de nummers van Taylor Swift toegevoegd als babyvriendelijke versies.

Benieuwd naar het resultaat? Je kunt ze beluisteren via Apple Music, Amazon Music, de website van Rockabye Baby! en Spotify:

Lees ook:

Waarom de muziek van Mozart de pijn bij je baby kan verlichten
Welk liedje maakt jouw baby rustig?

Bron: TheBump.com
Beeld: AI, Midjourney

Lekker luisteren: alles over stortbevallingen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50