Luistertip! De BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Luistertip! De BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Ken je de podcasts van BabyBytes al? In deze podcasts geven we je alle informaties over verschillende soorten bevallingen. Bevallen van een tweeling, badbevallingen, stortbevallingen of bevallen in het buitenland. We vertellen je er alles over. En natuurlijk kun je luisteren naar verhalen van onze lezeressen over hun ervaringen, die worden voorgelezen door onze redactieleden met behulp van AI.

Aflevering 1: badbevallingen

De allereerste aflevering staat in teken van badbevallingen. Deze manier van bevallen wordt steeds populairder omdat het een beetje de scherpe kantjes van de pijn haalt. Maar waar moet je allemaal aan denken als je in bad wilt bevallen en kun je dat alleen thuis doen of ook in een ziekenhuis?

Alle do's en don'ts hebben we voor je op een rijtje gezet en ook kun je naar twee bevallingsverhalen luisteren van lezeressen Annelies en Lindy die allebei in bad zijn bevallen.

Aflevering 2: bevallen van een tweeling

Als je zwanger bent van een tweeling gaat het allemaal net even anders dan wanneer je zwanger bent van één baby. Welke verschillen er precies zijn en waar je rekening mee moet houden als je zwanger bent van een tweeling vertellen we je in de tweede aflevering van de BabyBytes Bevallingsverhalen podcast. Verder kun je luisteren naar de verhalen van lezeressen Nina en Michelle.

Aflevering 3: bevallen in het buitenland

In deze podcast gaan we het hebben over de verschillen tussen bevallen in het buitenland en in Nederland aan de hand van een aantal verhalen die we in het BabyBytes-forum tegenkwamen. Ook laten we twee bevallingsverhalen horen die door de redactieleden van BabyBytes worden voorgelezen. Eentje van Roos die in Mexico beviel. De ander is het bevallingsverhaal van Annelieke die tijdens corona op het Spaanse Lanzarote beviel.

Aflevering 4: alles over een stortbevalling

Het zal je maar gebeuren: een razendsnelle bevalling. Klinkt ideaal, maar het kan behoorlijk heftig zijn. In deze podcast-aflevering leggen we je precies uit wat een stortbevalling is, wat de voor- en nadelen zijn én kun je luisteren naar de stortbevallingsverhalen van BabyBytes-lezeressen Kimberley, Bianca en Debbie.

Lees ook:

Video: echte beelden van een thuisbevalling
Alles wat je moet weten over een verblijf in een geboortehotel

Beeld: Pexels

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50