Met dit geheime ingrediënt wordt je pantosti de lekkerste ooit

Met dit geheime ingrediënt wordt je pantosti de lekkerste ooit

Als ik hier op kantoor aan het werk ben ruik ik regelmatig de rook uit het tosti ijzer komen. Deze tosti’s zijn lekker, maar ik maak toch echt zelf liever mijn favoriete pantosti thuis, omdat hier een waanzinnig lekker ingrediënt aan te pas komt. 

Met deze tip wordt je pantosti pas echt delicious.

Men neme een anti-aanbakpan en voorzien deze van brood, kaas en.. mayonaise. Je leest het goed! Normaal gesproken voorzie je de pan natuurlijk van boter, maar in dit geval ga je anders te werk. Je pakt twee sneetjes brood en je smeert de onderkant in met mayonaise. Dit is ook de kant die je in de pan legt (dus de mayonaise ligt onder en on-top). Na een paar minuten in de pan gesudderd te hebben, draai je de tosti om zodat de andere kant ook lekker bruin wordt. Je weet niet wat je proeft! 

Laat je ons weten of je ‘m lekker vond?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50