Netflix-documentaire levert veel nieuwe meldingen op over andere massadonor

Netflix-documentaire levert veel nieuwe meldingen op over andere massadonor

The Man With 1000 Kids, een documentaire die nu te zien is op Netflix over massadonor Jonathan M. heeft nieuwe meldingen opgeleverd maar dan van een andere massadonor die ook in de documentaire voorbijkomt: Leon.

Donorvader

Dit vertelt Ties van der Meer, voorzitter van Stichting Donorkind, in een radioprogramma van NPO1. Massadonor Leon is inmiddels overleden dus volgens Van Der Meer is het niet meer mogelijk om via hem aan antwoorden te komen. Leon is naar bekend donorvader van 80-100 kinderen, maar het zou Van Der Meer niet verbazen als het er meer zijn.

Gespreksgroep slachtoffers massadonor

Naar aanleiding van de documentaire organiseert Stichting Donorkind een gespreksgroep voor ouders van kinderen van massadonoren (25+ nakomelingen). Tijdens deze gespreksgroep is er ruimte om verhalen te delen, vragen te stellen en steun te vinden bij anderen die dezelfde ervaring hebben. De gespreksgroep is op 7 september 2024. Aanmelden kan via info@donorkind.nl.

Lees ook:

Kijktip: documentaireserie The Man With 1000 kids
Laborant met erfelijke ziekte gebruikte eigen zaad in vruchtbaarheidskliniek

Lekker luisteren: de BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Beeld: Unsplash

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Dame68

    Oh wat vreselijk! Arme kinderen.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50