Populaire famillievloggers De Bellinga’s brengen tweede film uit 

Populaire famillievloggers De Bellinga’s brengen tweede film uit 

De Bellinga’s hadden vorig jaar hun acteerdebuut gemaakt met hun eerste film Huis Op Stelten. Deze film was te zien in alle bioscopen en liep enorm goed. De film kwam terecht in de top vijf van beste familiefilms van 2022. De Bellinga’s hebben hierdoor de smaak goed te pakken, want binnenkort staat hun tweede film alweer gepland; Vakantie Op Stelten.

Oude/nieuwe cast

Een deel van de oude cast blijft spelen in de nieuwe film, maar er komen ook nieuwe acteurs bij die deel uitmaken van de grappige familiefilm. Acteurs als Tina de Bruin, Johnny Kraaijkamp, Tjebbo Gerritsma en Hassan Slaby krijgen een rol. Het wordt een vrolijke film zoals we gewend zijn van de familie met boordevol leuke liedjes.  

YouTube

De Belinga’s zijn al sinds 2013 actief op YouTube. De familie vlogt hun dagelijkse leven. Ze uploaden elke dag een video en entertainen de kijkers met alledaagse situaties en muziekvideo’s. Het YouTubekanaal van de familie is populair, het heeft meer dan 600 duizend abonnees en wordt dagelijks goed bekeken. Daarbij hebben ze zelfs een VEED-award gewonnen met hun dagelijkse vlogs. Vader en moeder Belinga hebben vier kinderen die ook ieder hun eigen YouTube kanaal hebben. De kinderen spelen enthousiast mee en stelen hiermee ook de show.  

Vakantie Op Stelten is vanaf 12 juli te zien in alle bioscopen. 

Lees ook:

Welke Nederlandse familievloggers volgen jullie op de voet?
Make-up-vlog van drie-jarig meisje levert veel kritiek op

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • Nog-even!

    Waarom maken jullie reclame voor mensen die ipv voor hun kinderen te werken, hun kinderen voor hén laten werken??? Het is toch vreselijk dat ouders op zo'n manier misbruik van hun kinderen maken😳 Daar is niks leuks aan.... Het is jammer dat dit nét buiten de wetgeving mbt kinderarbeid valt...

  • Kleine-bloem

    Deze mensen verdienen hun geld regelrecht aan hun kinderen, met name door allerlei (goed scorende) zwem/badfilmpjes. Wisten jullie dat de kinderen op pedofielensites van het darkweb staan, de Bellinga's hiervan op de hoogte zijn gebracht door verschillende mensen, mondeling en schriftelijk mèt bewijzen, maar ze hier niets mee doen?

  • Charel89

    Neee !!

  • Baby323

    Vre-se-lijk. Blijf het ook bijzonder vinden dat het normaal is om het leven van kinderen zo ‘en public’ te vertonen.

  • Nog-even!

    Het is niet normaal... Het valt alleen buiten de wetgeving mbt kinderarbeid...

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50