Selene Gomez is open over haar uitdagingen en grote droom om moeder te worden!

Selene Gomez is open over haar uitdagingen en grote droom om moeder te worden!
  • in Overig
  • 0
  • 434
  • 8 dagen

Als je net moeder bent geworden of zwanger bent, heb je vast wel een beeld voor ogen van hoe het ouderschap eruit zal zien. Maar wat als dat beeld niet overeenkomt met de realiteit? Dit kan best heftig zijn. Het kan voelen als een teleurstelling en dat is iets waar veel vrouwen mee te maken kunnen krijgen. Selene Gomez is open over hoe moeilijk dit kan zijn.

Medische problemen

Selena sprak zich onlangs uit over de uitdagingen die ze tegenkomt door haar medische problemen en haar grote droom om moeder te worden. "Ik heb dit nog nooit gedeeld," vertelde ze in een interview met Vanity Fair, "maar ik kan helaas geen eigen kinderen dragen. Door mijn medische problemen zou het te riskant zijn, zowel voor mij als voor de baby. Dat was iets wat ik echt moest verwerken."

Hoopvol

Ze gaf toe dat het moeilijk is om dat droombeeld van het ouderschap los te laten, maar liet ook weten dat ze hoopvol is over andere manieren om moeder te worden. "Het is niet zoals ik het me altijd had voorgesteld," zei ze. "Ik dacht dat het vanzelf zou gaan, zoals bij de meeste mensen. Maar ik voel me nu veel beter. Ik zie het als een geluk dat er zulke geweldige opties zijn, zoals draagmoederschap en adoptie. Voor mij zijn dat fantastische mogelijkheden. Ik ben heel benieuwd hoe mijn reis eruit gaat zien, al zal het er wel anders uitzien dan ik had gedacht. Maar uiteindelijk maakt het me niet uit, het zal mijn kind zijn. Mijn baby."

Selena Gomes is de afgelopen jaren open geweest over haar gezondheidsproblemen, waaronder lupus, een niertransplantatie in 2017 en van haar mentale gezondheid. Ze laat zien dat er altijd een weg is, ook als die er iets anders uitziet dan je oorspronkelijk dacht.

Als het even lastig wordt, geeft Selena Gomez aan dat ze zichzelf eraan herinnert dat ze oké is en zichzelf weer met beide voeten op de grond zet.

Lees ook:

Steeds meer beroemdheden maken gebruikt van draagmoederschap
Daily Blind opnieuw vader geworden!

 

Beeld: Instagram: @selenagomez 
Bron: VanityFair

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50