Zó voorkom je rugpijn als je je kindje helpt leren lopen

Zó voorkom je rugpijn als je je kindje helpt leren lopen
  • in Baby
  • 0
  • 484
  • 9 dagen

Ken je dat: dat je kindje zijn eerste stapjes probeert te zetten en jij bukt voorover om hem bij zijn handjes te pakken om te helpen met zijn evenwicht? Gevolg rugpijn! Maar met deze simpele truc kun je dat voorkomen!

Mama Mallory plaatste op Instagram een video waarop ze laat zien hoe je rugpijn kunt voorkomen als je je kindje leert lopen. Want de hele tijd gebukt achter hem aan lopen om te helpen zijn evenwicht te bewaren kan behoorlijk pijnlijk zijn voor je rug. Ze had van een tante een TikTok-video gekregen waarop de truc om rugpijn te voorkomen te zien is. Ze probeerde het vervolgens zelf uit bij haar eigen kleine.

Video op Instagram

Deze simpele truc is zó handig! Het enige wat je nodig hebt, is een hoepel! Kijk maar:

Lees ook:

Met deze tips leer je je kind lopen
Video: zó leuk om te zien, de fases van leren lopen

Lekker luisteren: alles over stortbevallingen

Beeld: Unsplash

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50