Ontbijt ( tussen 6 uur a 7 uur ) : roerei, of een omelet met Italiaanse groente, of Griekse yoghurt met fruit, water/ soja melk
9:30 twee porties fruit, meestal mango en AH zoete appeltjes, water/ rooibos thee, koffie
11:30-12:00 4 of 5 sneetjes speelt brood, gekookte ei, plakje kaas, kipfilet, geitenkaas, paprikaspread, boter, bieten humus, wat in de koelkast staat, glas ongezouten soja melk, koffie. Als er avondmaaltijd overgebleven is van de dag ervoor, dan warm ik het op en eet ik het in plaats van brood, dan de avond maaltijd om zes uur gaat vervallen en eet ik het brood op. Maar dit vind mijn man niet zo goed idee, want dan beginnen de kinderen ook te protesteren.
15:00-15:30 4 spelt cracker, paprika, komkommer, snoeptomaat, sla, afhankelijk wat in de koelkast is, rooiboosthee, water ( als ik om 12 uur warm at, dan zit ik hier nog vol, dan gaat de cracker vervallen en dan eet ik nog wat losse groente ) .
18:00-18:30 warme maaltijd ( zonder pasta rijst aardappelen ) afhankelijk wat gekookt wordt, paast ik mijn portie aan mijn behoefte, hierna drink ik siroop of vruchtensap, zo hoef ik geen toetje.
Ik eet koolhydratbeperkt, ik kan niet zonder brood, hier alleen spelt, de enige die goed voelt en mijn buik is erna niet opgezwollen/ doet geen pijn. Langzaam, maar de kilo's gaan er af.
reacties (29)