Ik ben op zoek naar tips Ik eet eigenlijk nooit vis, omdat ik naast zalm, haring en kibbeling gewoon niet zo goed weet wat er te halen valt. Ik las dat tijdens de zwangerschap het goed is om 2x in de week vis te eten. Een keer mager en een keer vette vis. Maar ik ben dus best wel een zeur, ik hou NIET van graten. Zelfs bij haring probeer ik de meeste eruit te halen 😅 Maar haring kan al niet want is rauw. Gerookte zalm kan ook niet want is rauw. Kibbeling is gebakken korst dus niet perse gezond.
Wat is nou echt gezond en lekker als het om vis gaat in de zwangerschap?
Ik at soms alleen zalm of sushi en ik vind tonijn lekker. Nu eet ik alleen heel soms gebakken zalm. Ik slik daarom zo’n complete multivitamine mama met visolie. Dus die visolie krijg ik op die manier binnen..
Voor alle voedingsadviezen kan je natuurlijk terecht op.de site of app van het Voedingscentrum. Zelf lust ik helemaal geen vis dus ook tijdens de zwangerschap niet gegeten.
reacties (9)